کوچ بیش از 30 کافه و رستوران و همچنین تدوین استراتژی برای رشد کسب و کار در حوزه مواد غذایی
کوچ بیش از 30 کافه و رستوران و همچنین تدوین استراتژی برای رشد کسب و کار در حوزه مواد غذایی
به عنوان مالک و مدیر برند کافه مترو را پس از یک دوره فعالیت مجددا راه اندازی کرده و توسعه داده ام.
به مدت 3 سال در کافه مترو فعالیت کردم که در ابتدا باریستا، سپس سوپروایزر و در انتها مدیر داخلی این مجموعه بودم.
با توجه به علاقه من به امر فروش از ابتدا به دنبال راه اندازی برند شخصی خودم بودم و در این سال ها چندین بیزینس مرتبط با فروش انواع محصولات و ویزیتوری را استارت زده ام.
دانشگاه آزاد اسلامی
جهت ارتباط با من می توانید اینجا کلیک کنید. همچنین به منظور دانلود فایل pdf رزومه من از سمت راست صفحه گزینه دانلود رزومه را بزنید.
طراحی سایت: بهار صدیقی